A megoldás

Az ügyvédi irodák említett problémáira végleges megoldást kínál egy egységes irodavezetési rendszer.

  • Egy számítógépes rendszer minden ügy adatot, iratot, dokumentumot és e-mailt egyetlen helyen, rendszerezve tárol. Így bárminek a megtalálása órák vagy percek helyett másodperceket vesz csak igénybe. Ráadásul mindent csak egy helyen, egyetlen egyszer kell rögzíteni, utána bármikor, bármely munkatárs számára azonnal elérhető.
  • Sok irodában okoz gondot a határidők betartása és a fontos teendők nyilvántartása. Egy számítógépes rendszer erre is megoldást kínál, mivel képes a határidők lejárta előtt automatikusan figyelmeztetést küldeni.
  • Egy irodavezetési rendszer a munkaidő, készkiadások és ügyfél befizetések nyilvántartását is jelentősen megkönnyíti. Könnyedén kérdezhetünk le részletes jelentéseket irodánk eredményességéről. A pénzügyi mozgásokról pedig átvételi bizonylat vagy ÁFA-s számla akár gombnyomással kiállítható, amit persze rögzít is a rendszer a későbbi kimutatásokhoz.
  • Végül pedig arról se feledkezzünk meg, hogy sokaknak kellhet otthonról vagy egy üzleti út során távolról dolgozniuk. Egy számítógépes rendszer az Interneten keresztül bárhonnan elérhető, és ugyanazt láthatjuk, mintha csak az irodánkban lennénk: anélkül, hogy egyetlen iratot is magunkkal kellene vinnünk!

Természetesen egy megfelelő irodavezetési rendszer a felsoroltakon kívül rengeteg más dologban is a segítségére lehet:

Ha kíváncsi, hogy a Justitia még hányféleképpen képes
megkönnyíteni mindennapi munkáját, kattintson ide.

Itt megtekinthet a programról egy rövid bemutató videót.

Miben más a Justitia mint más irodavezetési rendszerek?

A Justitia közel nyolcéves munkával Magyarországon került kifejlesztésre, magyar ügyvédi irodák közreműködésével és igényeinek figyelembevételével.

Elsődleges célunk egy könnyen kezelhető, a számítógéphez kevésbé értők számára is egyszerűen használható program megalkotása volt. Külön ügyeltünk arra, hogy a Justitia szép és igényes grafikus felülettel rendelkezzen, ezáltal is inspirálva a munkát.

A legfontosabb azonban a program árazása. A hasonló tudású irodai szoftverek akár többszázezer forintba is kerülhetnek. Ráadásul ha a programból megjelenik egy újabb változat, sokszor az eredeti ár jelentős részét is újra ki kell fizetni érte.

Ezzel szemben mi arra törekedtünk, hogy programunk nem csak nagyobb, de kisebb 1-2 személyes ügyvédi irodák számára is könnyedén elérhető legyen. A Justitia felhasználónként mindössze havi 1800 Ft-ba kerül, és amíg Ön a programra előfizet, a legújabb frissítéseket és programváltozatokat is folyamatosan, ingyenesen megkapja!

Itt megtalálhatja a program árazásának bővebb részleteit.

Ide kattintva pedig elolvashatja a program funkcióinak részletes leírását!

Vissza a főoldalra