Hogyan segítheti a Justitia Önt és irodáját?

 • Találja meg a keresett ügyet és minden adatát néhány másodperc alatt – az ügy aktáit még a polcról se kell leemelnie

  Ha egy ügy bármilyen adatára szüksége van, ezután néhány másodperc alatt megtalálhatja – még akkor is, ha nem tudja az ügy nevét! Az adatok egy helyen vannak, így az iroda összes munkatársa ugyanazt látja, nincsenek eltérések vagy többszörös tárolás.
 • Egy ügyfél adatait csak egyetlen egy helyen kell rögzíteni egyszer – utána bármikor egy kattintással elérhető

  Ha egy ügyfélnek bármilyen adatára (okmány adatok, cím vagy telefonszám pl.) szüksége van, nem kell listákban vagy papírfecniken keresnie. Egy kattintás, és minden adat láthatóvá válik – az adatokat akár ki is nyomtathatja.
 • Gombnyomásra ellenőrizheti, hogy egy adott személy vagy cég mikor milyen szerepben került kapcsolatba irodájával

  Az ügyfeleken kívül az ügyekhez kapcsolódó egyéb felek és ellenérdekű felek adatait is nyilvántartja a program. Egy adott személynél vagy cégnél pontosan látható, hogy az iroda eddig mely ügyek kapcsán került vele kapcsolatba.
 • A dokumentumokat nem kell több helyen keresnie, minden egy helyre kerül és bármikor elérhető – akár az Interneten keresztül is!

  Az iroda összes dokumentuma egy helyre kerül, ahelyett hogy szétszórtan, a munkatársak számítógépein heverne. A dokumentumokat az iktatott ügyekhez rendeli a program, így pontosan látható, hogy melyik ügyhöz mi az, ami elkészült eddig. Ha Ön vagy egy munkatársa az irodán kívül van, a távoli eléréssel akkor is elérheti bármelyik ügy dokumentumait!
 • A csoportmunka sohasem volt még ilyen egyszerű

  Egy adott ügyön több munkatárásával is dolgozhat egyszerre. Pontosan látható, hogy ki mikor milyen adatokat rögzített vagy módosított. Ha valaki egy adatot módosít, a többiek számára a módosulás azonnal láthatóvá válik. Az ügyekhez kapcsolódó dokumentumokból több verzió is létrehozható, így egy dokumentumot akár többen is egyszerre szerkeszthetnek.
 • Ha már egy dokumentumot egyszer elkészített, később újra felhasználhatja, anélkül, hogy a régi dokumentumok között próbálna rálelni

  Egy kattintással bármelyik dokumentumból készíthet egy sablont. Amikor új dokumentumot hoz létre, csak ki kell választania, hogy melyik sablon legyen az alapja. A már elkészített sablonokat könnyedén megoszthatják egymás közt munkatársaival.
 • A különböző munkatársaknak érkezett e-maileket egy helyen láthatja

  Az egy ügyben különböző munkatársaknak érkezett e-mailek egy kattintással a Justitiába menthetők, közvetlenül a Microsoft Outlook-ból. Így minden levél egyetlen jól átlátható helyre kerül, ráadásul az egyes e-mailek között könnyedén végezhet részletes kereséseket.
 • Egy adott ügy összes pénzügyi vonatkozását egy helyen láthatja, hogy mennyiért vállalták el, milyen készkiadások voltak eddig és mennyivel tartozik még az ügyfél

  Ha egy ügyben ki nem fizetett készkiadások voltak vagy az ügyfél nem rendezte az ügy teljes összegét, az ügy lezárása előtt figyelmezteti Önt a program. Az egyes ügyekről automatikusan állíthatóak ki számlák, Önnek csak jóvá kell hagynia az elkészített tervezetet.
 • Óradíjas ügyeknél pontosan látható ki mikor és mennyit dolgozott egy ügyön

  Az óradíjas ügyek munkaidő nyilvántartása nagyon egyszerűvé válik: néhány kattintással rögzíthetőek az eddig elvégzett munkák, ezután a program a munkákat összegzi, és láthatóvá teszi, hogy eddig Ön mennyit dolgozott az ügyön. Ha egy ügyön egyszerre többen dolgoznak, külön-külön is látható, hogy melyik munkatárs, mikor, mennyi munkát végzett el.
 • Ha ügyfélt fogad, nem kell többé az utolsó pillanatban szabad tárgyalót keresnie

  A beépített tárgyalófoglalással munkatársaival betáblázhatják, hogy az iroda tárgyalóit ki mikor használja majd.
 • A beérkező postai levelekről figyelmeztetést kap, a levelekhez kapcsolódó határidőket és a hátralévő időt (pl. hiánypótlások beadása) mutatja a program

  Az adminisztrátor könnyedén rögzíthet minden beérkező postai levelet a program iktatókönyvében. Pontosan látható, hogy egy levél kire lett kiszignálva, melyik ügyben érkezett, és tartozik-e hozzá a közeljövőben lejáró határidő.
 • Hogy semmiről se feledkezhessen meg, a fontos találkozók előtt és a fontos teendők határidejéről automatikus figyelmeztetéseket kaphat

  A határidőnaplóban minden találkozóját vagy teendőjét könnyedén eltárolhatja. A találkozók vagy a határidők lejárta előtt automatikusan figyelmeztet a program, és ha nincs a gépénél, akár e-mailben is figyelmeztetést kaphat!
 • Idejét a lehető leghatékonyabban beoszthatja

  A határidőnaplójában rögzített eseményekről és teendőkről könnyedén heti vagy havi áttekintést kaphat, így mindig hatékony tervezhet előre és a lehető legjobban beoszthatja idejét.
 • Bármit is keressen, szinte azonnal megtalálhatja

  Az eltárolt ügyek, ügyfél adatok és dokumentumok között szinte bármilyen feltétel szerint kereshet, így minden adat azonnal az Ön rendelkezésére áll.
 • Ha otthonról dolgozik vagy bárhol is van éppen a világon, az iroda minden adatát elérheti

  A programot könnyen magával viheti hordozható számítógépén, és az Interneten keresztül a világ másik pontjáról is elérhet minden ügyet, ügyfél adatot vagy dokumentumot, mintha csak az irodájában lenne.
 • Mindent átláthat, ami az irodájában történik

  Ha kíváncsi, hogy melyik munkatárs mely ügyeken dolgozik éppen, irodavezető ügyvédként a saját ügyein kívül munkatársainak ügyeibe is könnyedén betekintést nyerhet, így az egész iroda működését átláthatja.
 • Számlákat gombnyomásra kiállíthat, a kiállított számlákat tetszőleges feltételek szerint kilistázhatja

  A beépített számlázó programmal az ügyekről és az elvégzett tevékenységekről kézzel vagy automatikusan állíthatnak ki számlát az iroda bármely, arra jogosult munkatársa. A kiállított számlákról könnyedén készíthetőek összesítések, tetszőleges feltételek szerint.
 • A programot az iroda minden tagja saját beosztása szerinti jogokkal használhatja

  A Justitia az iroda összes munkatársának a számítógépére telepítésre kerül, ezért bárki bármilyen adatot könnyedén elérhet. Az, hogy ki milyen adatokhoz férhet hozzá, a különböző jogosultsági szintekkel könnyedén megadható.
 • Ha egyszer egy adatot eltárolt, a későbbiekben bármilyen formában, bárhogyan összesítve kinyerhető

  Mivel minden adat egy helyen tárolódik, statisztikák és jelentések nagyon könnyen készíthetőek. Ha arra kíváncsi, hogy egy adott munkatárs mennyit dolgozott óradíjas ügyeken egy hónapban, vagy hogy az irodának egy adott időszakban mekkora volt a bevétele, egyedileg készíthető jelentésekkel könnyedén választ kaphat bármilyen kérdésére.
 • A Justitiával a 2/2007. (XI. 19.) MÜK szabályzatnak (JÜB szabályzat) megfelelő nyilvántartás vezethető az ügyekről és az okmányellenőrzésekről

  A nyilvántartott ügyek a JÜB szabványnak megfelelően számozhatóak és az elvégzett okmányellenőrzések adatai (beleértve az ellenőrzések eredményéként képződő fájlt) is elmenthetőek a programban. A rendszer nyilvántartja az 5 éves megőrzési periódusból hátralévő időt. Természetesen a JÜB szabályzat 2. sz. melléklete által előírt minden adat nyilvántartható a Justitiában tárolt természetes személyek és jogi személyek adatai között.

Itt megtekinthet a programról egy bemutatót működés közben.

Ide kattintva mindössze 5 percen belül megrendelheti a Justitiát -
kényelmesen, az Interneten keresztül!

Mennyibe kerül a Justitia?

Havidíj

A Justitia árazása során arra törekedtünk, hogy bármely ügyvédi iroda számára elérhető áron kínáljuk programunkat. Így a program egyösszegű fizetés helyett egy havidíjas szolgáltatás formájában érhető el, mintha csak a telefonra vagy az Internetre fizetne elő. Amíg az előfizetése tart, mindig ingyenesen megkapja a program legújabb változatait - nem kell külön fizetnie értük.

A Justitia havidíja 1 éves hűségnyilatkozattal nettó 1800 Ft felhasználónként - ez mindössze napi 60 Ft!

A felhasználók száma azt jelenti, hogy pontosan hány fő is fogja használni a Justitiát az Ön irodájában. Tehát ha Ön egy egyedülálló ügyvéd, csak havi 1800 Ft-ot kell fizetnie. Egy 3-4 fős iroda esetében pedig 5400-7200 Ft a Justitia havidíja.

Természetesen nem kötelező az iroda minden munkatársának igényelnie a szolgáltatást – azonban a program tényleges előnyei akkor mutatkoznak csak meg, ha mindenki saját hozzáféréssel rendelkezik.

Természetesen a Justitiát hűségnyilatkozat nélkül is megrendelheti, felhasználónként havi 3500 Ft-ért.

Az 1 éves előfizetés mellé évente 1 óra távoli támogatást is adunk ingyenesen, így ha bármiféle technikai probléma merülne fel, munkatársaink segítenek a megoldásában. Az ingyenes támogatásról bővebb információ lejjebb az oldalon, a support díjak címszó alatt található.

Egyszeri telepítési díj

Megrendelés után a program telepítését szakképzett munkatársunk személyesen végzi az Ön irodájában. Az egyszeri telepítési díj 5.000 Ft. A kiszállás Budapest területén ingyenes.

Budapesten kívüli ügyvédi irodák esetében jelenleg a távoli telepítést szoktuk javasolni. Igény esetén Budapesten kívül is végzünk személyes telepítést, ekkor azonban az alábbi irányadó kiszállási díjak érvényesek:

- Budapest 50 km-es körzetében ~ 6.000 Ft (Esztergom)
- Budapest 75 km-es körzetében ~ 9.000 Ft (Székesfehérvár, Tatabánya, Gyöngyös)
- Budapest 100 km-es körzetében ~ 12.000 Ft (Kecskemét, Szolnok, Siófok)
- Budapest 125 km-es körzetében ~ 14.000 Ft (Győr)
- Budapest 150 km-es körzetében ~ 16.000 Ft (Eger)
- Budapest 175 km-es körzetében ~ 18.000 Ft (Szeged, Miskolc)
- Budapest 200 km-es körzetében ~ 20.000 Ft (Kaposvár, Pécs, Sopron)
- Budapest 225 km-es körzetében ~ 21.500 Ft (Debrecen, Nyíregyháza, Szombathely, Zalaegerszeg)

A megadott díjak hozzávetőleges becslések és a pontos távolság függvényében változhatnak.

Opcionális állapotfelmérés

Bár a Justitia a legtöbb 3-4 évnél fiatalabb számítógépen könnyedén futtatható, előfordulhat, hogy a zavartalan működéshez számítógép bővítés javasolt. Ennek részleteit a telepítés előtt munkatársunk telefonon egyezteti Önnel.

Amennyiben nincs pontosan tisztában az irodai számítógépek paramétereivel, javasoljuk, hogy kérje az iroda rendszergazdájának segítségét. Természetesen kérésére az állapotfelmérést munkatársaink is elvégezhetik. Az állapotfelmérés díja 5.000 Ft, a személyes kiszállás Budapest területén belül 2.500 Ft, Budapest területén kívül pedig az "Egyszeri telepítési díj" fejezet alatt található díjak érvényesek.

Support díjak

Az 1 éves előfizetés évi 1 óra ingyenes telefonos támogatást tartalmaz. Az ingyenes telefonos támogatás csak a technikai problémákra vonatkozik, a program használatát érintő felhasználói kérdésekre nem, továbbá nem tartalmazza a felhasználó hibájából bekövetkező problémák javítását (pl. bizonyos programkomponensek véletlen eltávolítása) és az esetleges újratelepítéseket illetve áttelepítéseket.

Természetesen az ingyenes 1 órás támogatáson kívül bármikor további támogatást biztosítunk, igény esetén akár személyes kiszállással is. Aktuális támogatási díjainkért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot.

Opcionális személyes oktatás

A Justitiához részletes felhasználói kézikönyvet adunk a telepítés során.

Ezen felül szükség esetén személyes oktatás is igényelhető, erre igény esetén külön ajánlatot adunk.

Kattintson ide a Justitia azonnali megrendeléséhez -
az Internetes megrendelés mindössze 5 percet vesz igénybe!

A fentebb megjelölt árak ÁFA nélküli nettó árak!
Az Általános Szerződési Feltételeket itt olvashatja el.